fbpx
Apel ÎM Tirex Petrol SA către consumatori
Tirex, 15.07.2021 | 5 minute pentru citire
Toate știrile Deschiderea stațiilor Produs nou Serviciu nou

Stimați clienți ai ÎM Tirex Petrol SA,

Dat fiind situația creată pe piața produselor petroliere din ultima perioadă, considerăm necesar să venim cu următoarele explicații. Astăzi, 21 de stații ale ÎM Tirex Petrol SA, nu au disponibilă toată gama de produse petroliere. Această situație s-a creat din 2 motive:

  1. Blocajele de aprovizionare survenite ca urmare a situației create pe piața est-europeană;
  2. Metodologia de calcul a prețurilor la produsele petroliere existentă, poartă un caracter de constrângere și nu ne permite să apelăm la oportunități de alternativă în completarea rezervelor de combustibil.

În pofida acestei situații, depunem maxim efort pentru a asigura activitatea neîntreruptă a stațiilor noastre, reieșind din necesitățile clienților, chiar și în detrimentul performanței economice a companiei. ÎM Tirex Petrol SA își reconfirmă și pe această cale, atașamentul față de clienții săi. Timp de 80 de ani ne-am dovedit fidelitatea față de clienți și continuăm să o dovedim zi de zi. Cea mai bună dovadă în acest sens este și campania de susținere a agricultorilor pe care o avem în derulare de câteva luni. Și în continuare vom face tot ce ne stă în puteri pentru a fi la înălțimea așteptărilor clienților.

Sperăm că baza normativă ce reglementează formarea prețurilor la produsele petroliere va fi revăzută în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să dispară toate impedimentele și abordările contrare regulilor economiei de piață. Totodată, mizăm pe redresarea cât mai grabnică a situației pe piața regională.

Aducem scuzele noastre pentru incomoditățile apărute în ultimul timp și sperăm că vor fi remediate cât mai curând.

Cu respect,

ÎM Tirex Petrol SA