fbpx
Notă de informare către jurnaliști și portaluri
Tirex, 02.08.2021 | 5 minute pentru citire
Toate știrile Deschiderea stațiilor Produs nou Serviciu nou

Compania Tirex Petrol atenționează că a devenit ținta unei campanii de defăimare, care are scopul de a induce în eroare opinia publică despre proprietarii și activitățile desfășurate de companie. 

Această campanie murdară a fost lansată prin intermediul rețelelor de socializare, iar mai nou devine evidentă tendința de preluare a acestor materiale de către unele site-uri de știri.

Tirex Petrol face apel către jurnaliștii profesioniști și instituțiile media, să nu se lase atrași în jocuri murdare, care nu au nimic în comun cu informarea obiectivă a cetățenilor și care urmăresc scopul de a compromite bunul nume al unei companii ce activează în strictă conformitate cu legislația în vigoare.

Totodată, anunțăm că vom monitoriza strict situația prin prisma atacurilor de imagine îndreptate împotriva noastră și vom întreprinde toate acțiunile legale pentru protejarea imaginii companiei.

De asemenea, vom face o amplă investigație a originilor acestor atacuri și a intereselor persoanelor ce se ascund în spatele lor, urmând ca rezultatele, în caz de necesitate, să fie aduse la cunoștința organelor responsabile și a opiniei publice.

Cu respect,
Î.M. Tirex Petrol S.A.