fbpx
Parteneriat Agrostoc – Tirex: Motorină de calitate la preț avantajos
Tirex, 29.05.2022 | 7 minute pentru citire
Toate știrile Deschiderea stațiilor Produs nou Serviciu nou

Compania ÎM Tirex Petrol a semnat un partenereiat activitate cu C.Î. Agrostoc pentru a susține agricultorii, fermierii și gospodarii cu combustibil de calitate la preț avantajos. 

Acum, orice membru al cooperativei Agrostoc va putea beneficia de facilitățile acestei colaborări: prețuri avantajoase, combustibil calitativ direct de la terminalul operațional și livrări rapide, direct la locul de activitate. 

“Fiind membri ai C.Î. Agrostoc beneficiem de cele mai avantajoase condiții la procurarea motorinei. Datorită faptului că, livrarea se efectuează direct la fermă, ne putem organiza mai bine munca, astfel că recomand și altor fermieri să colaboreze cu C.Î. Agrostoc și Î.M. Tirex Petrol S.A. pentru a achiziționa motorină de calitate la preț redus”spune Ina Tomacinschi, administratoarea FrandalexAgro SRL.

Denis Sîrghii, manager vânzări carburanți C.Î. Agrostoc menționează că soluțiile pe care le propune această colaborare vin să răspundă la necesitățile directe ale fermierilor.

„Am creat o ofertă avantajoasă pentru fermieri alături de compania Tirex Petrol, care este lider pe piața produselor petroliere din Republica Moldova. Astfel, motorina de cea mai înaltă calitate este livrată direct în fermă, la un preț avantajos. Invităm toți fermierii să beneficieze de această ofertă”.Anatolie Savca, directorul bazei de produse petroliere Tirex Petrol Ocnița susține că produsele petroliere sunt importate de la companii internaționale cu experiență, iar deservirea tehnică a rezervoarelor este efectuată la timp, pentru a păstra calitatea combustibilului.

„Importăm produsele petroliere de la companii cu renume, pentru a asigura fermierii cu combustibil de calitate și la prețuri avantajoase”.

 

Vizualizați spotul informativ accesând https://youtu.be/nv-Iol6mT5U


Pentru mai multe detalii despre ofertă, accesați www.agrostoc.md