fbpx
În atenția beneficiarilor de carduri Tirex Petrol
Tirex, 02.07.2021 | 7 minute pentru citire
Toate știrile Deschiderea stațiilor Produs nou Serviciu nou

Stimați clienți, beneficiari ai cardurilor de fidelitate IM „Tirex Petrol” SA, din data de 1 iulie 2021, intră în vigoare noua metodologie de calcul a prețului la carburanți elaborată de A.N.R.E.. Această metodologie a fost elaborată împotriva tuturor principiilor unei economii libere de piață, fiind aprobată în grabă, fără a fi luate în considerare opiniile companiilor petroliere, a specialiștilor în domeniu, cât și impactul negativ asupra cumpărătorilor.

 

În acest context, cu regret, IM „Tirex Petrol” SA vă informează că din 01 iulie 2021, suntem impuși să suspendăm temporar reducerile aplicate prin intermediul cardurilor de fidelitate Tirex, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Suplimentar, din 01 iulie 2021 vor fi sistate livrările en-gros a produselor petroliere către clienții companiei.

 

IM „Tirex Petrol” SA regretă măsurile luate, dar sunt absolut necesare în scopul minimizării pierderilor financiare aduse companiei și încadrării în cadrul legal existent la moment.

 

Odată ce metodologia de calcul a prețului la carburanți elaborată de A.N.R.E. va fi reexaminată și modificată prin aprobarea unor condiții echitabile de activitate, IM „Tirex Petrol” SA va reveni la politica anterioară de acordare persoanelor fizice și juridice a reducerilor prin intermediul cardurilor de fidelitate Tirex.

 

IM „Tirex Petrol” SA va continua să își execute cu bună-credință și profesionalism obligațiile contractuale față de clienții săi și vă rămânem profund recunoscători pentru înțelegere și fidelitatea de care ați dat dovadă până acum.

 

Cu respect, 

IM „Tirex Petrol” SA